AHA – önismereti élmények OH asszociációs kártyával

Az OH asszociációs kártyával való munka kapu az egyén belső világához. Az OH kártyákkal „AHA” élményekben lehet részed.

Ha belépsz ezen a kapun, megnyílhat előtted egy számodra eddig rejtett Világ: lelked mélységesen szép és mindent tudó világa. Ha belépsz, akkor létrejön a találkozás egyedi önmagaddal, saját érzéseiddel, gondolataiddal, a benned mélyen meglévő végtelen Forrással.

Az OH kártyákkal való munka önismereted mélyítésében segít, teret ad az önelfogadásra, segtíségével ráláthatsz belső folyamataidra, lehetőséget kapsz, hogy felfedezd saját magadban a segítő, a minden kérdésre választ tudó Nagy Lelket, hogy megtaláld saját megoldásodat. Továbbá segíti az önbizalom- és a kreativitás fejlesztését, a kommunikációt, a problémamegoldó képességet, új gondolatokat, felismeréseket, megoldásokat ébreszt, előmozdítja a terápiás folyamatokat.

A variációs lehetőségek végtelensége és szabadsága mindig más megvilágítást ad egy-egy folyamathoz.  A képkártyák megelevenítik a lélek mélyére száműzött történeteket, a szókártyák a gondolatokat. A tudattalanból felbukkanó történetek, érzelmek tudatossá válásával pedig a felettünk gyakorolt negatív érzelmi, fizikai hatásuk kigyengül.

A kártyák megszólalnak benned, a kártya képeinek segítségével képes leszel beszélni magadról, magadnak, egy olyan elfogadó és befogadó közegben, ahol önmagad lehetsz. Én csupán tükör leszek számodra, amikor szükséges, empatikusan, ítéletmentesen reflektálok, és Veled együtt összefoglalom az elhangzottakat.

A 70-es évektől kezdve használják ezt a már 22 nyelven elérhető speciális kártya szettet különböző segítő szakmában kreatívan dolgozó szakemberek.

Csapatépítő tréningeken is kiváló lehetőség.

„A kártyák mindig azzá válnak, amivé tesszük őket.” Németh/Fodor