Holistic Pulsing

A holistic pulsing olyan – tágabb értelemben vett – masszázsforma, ami a test gyengéd ringatása, pulzálása, a meridián pontok érintése által hat testre, lélekre és szellemre, hogy újra energetikai egyensúlyi állapotba, egységbe, egész-ségbe rendezze mindezeket.

Ez az ausztráliai ősi módszer a test öngyógyító erejét indítja be, átringatva a teljes testet a fejtetőtől a lábujjakig.

Ez a finom, a szívverés ritmusához hasonló ritmikus mozgatás, visszavisz az anyaméhen belüli édeni állapotba. Teljes kikapcsolódásban lehet részünk, – mintha a lelkünket masszíroznák, – ha hagyjuk, hogy történjék mindaz, ami számunkra jótékony hatással lesz.

A pulzáló, vibráló, gyengéd mozgások hatására mélyen ellazul a test, aktiválódik a sejtemlékezet, oldódik a feszültség, kioldódnak a testben elraktározódott fájdalmas emlékek, összhangba kerülünk isteni Énünkkel.

Kinek ajánlott?

Mindenkinek, aki szeretne elcsendesedni, ellazulni, békére találni, mivel ez a teljes relaxált állapot akár napokig fennmarad. A zajos elme elcsendesül, a lelki, fizikai tünetek javulnak, megszűnnek.

Stressz, depresszió, pánik betegség, álmatlanság esetén is érdemes igénybe venni, alvászavarok javulása tapasztalható. Akár különböző problémák, elakadások megoldódása, a megoldásra való képességünk, bennünk rejlő lehetőségek felismerése várható ebben a kikapcsolt állapotban.

Kismamáknak, gyermekeknek is szívből ajánlom.

A kezelés ruhában, lazító zenével, kezelőágyon, kényelmes, fekvő pozícióban történik, kb. 1 órás időtartamban.

Hogy ringasson, és ne rángasson az élet!

A holistic pulsing kezelés ára: 12.000 Ft/ alkalom.

Kezelésbérlet: 50.000 Ft/ 5 alkalom.