PSYCH-K®

“Az egyik legfontosabb módszer a Földön, amely gyorsan és hatékonyan képes megváltoztatni az életünket.” Dr. Bruce Lipton sejtbiológus

“Felhasználóbarát módja annak, hogy újraírd elméd software-t azzal a céllal, hogy életed pozitív irányba változtasd.” Robert M. Williams

A csodás PSYCH-K®(ejtsd: száj kéj), azaz a “psziché kulcsa” módszerét, amely a tudatalatti titokzatos világba vezet, Rob Williams alkotta meg.
Ez az egyszerű – és viszonylag gyors változást előidéző – ​​módszer béta agyi állapotban tisztítja, javítja a tudatalattiban elraktározott múltbeli és valószínűsíthetően már nem hasznos tartalmakat. Azokat a kisgyermekkorban tanult programokat, amelyek gátolják az előrehaladásunkat jelenlegi életünkben. 

Érdekel bővebben? Olvass a tematikus weboldalamon tovább: https://kulcsalelekhez.hu/

A tudatalattinkban raktározzuk el mindazt, amit kb. az első 6-8 évünkben láttunk, hallottunk és tapasztaltunk. Ha azt hallottuk, hogy valamit nem érdemlünk meg, vagy nem jól csinálunk, akkor évek múlva is ez a tudatalattiba lesüllyedt program fogja valóságunkat teremteni. A tudattalan bebizonyítja ennek a régi programnak a jelenlegi valóságát, és szabotálja életünk jó működését, azaz az élet azt a programot tükrözi, amit kaptál, nem azt, amit szeretnél, hogy megvalósuljon. És mindezt láthatatlanul, hiszen nem tudatosan zajlik.

Érdekel bővebben? Olvass a tematikus weboldalamon tovább: https://kulcsalelekhez.hu/

Ilyen tanult program lehet az pl. hogy nincs nyelvérzékünk, botfülünk van, ügyetlenek vagyunk, vagy éppen olyan szerencsétlenek, mint a félnótás szomszéd, egy szóval nem vagyunk elég jók.
A hasonló megjegyzések a tudattalanban elsüllyednek, azonban az évek során folyamatosan hatékonyak maradnak. Így láthatatlanul bojkottálják, szabotálják céljainkat, terveinket, egészséges életvezetésünket.
Örömhír, hogy mindez PSYCH-K® módszerrel korrigálható. A berögződött hiedelmek, nézőpontok megváltoztathatóak, látásmódunkat átformálhatjuk, a feszültséget okozó szorongástól megszabadulhatunk, és képesek leszünk áthelyezni a fókuszunkat az élet kívánt oldalára.

Érdekel bővebben? Olvass a tematikus weboldalamon tovább: https://kulcsalelekhez.hu/

PSYCH-K® kellemes módszer, amellyel olyan szupertanulási állapot hozható létre, ami kisgyerekkori képességünk volt. 
A tudattalan az elménk 95 százaléka, amihez nem férünk hozzá. A tudatos elme csupán 5%, amit viszont taníthatunk, trenírozunk pozitív gondolkodással vagy ismétléssel, gyakorlással. Ám ezek által nagyon lassan érünk célt, vagy lehet, hogy egyáltalán nem. Ha az elménk 95 százalékban tudattalanul cselekszik, akkor a valóságunk 95 százalékában a tudattalanunknak vagyunk kiszolgáltatva. PSYCH-K® módosult tudatállapot nélkül, könnyen és hatékonyan változtatja meg a már nem hasznos tudatalatti gondolatainkat, hiedelmeinket, amelyek megakadályozzák, hogy életünk jó irányba haladjon, és hatékonyan csökkenti a stresszt okozó érzelmeket is. A régi, már nem hasznos, céljainkat gátló programok helyett új, hasznos, célravezető programokat taníthatunk tudattalanunknak PSYCH-K® segítségével.

A tudatalattival izomteszteléssel lépünk kapcsolatba, és a két agyféltekét harmonizáló gyakorlattal tesszük lehetővé a támogató hiedelmek és programok beültetését, aminek sikerességét azonnal ellenőrizni is tudjuk.

Ha felkeltette érdeklődésed PSYCH-K®, és szívesen kipróbálnád ezt az egyszerű, de annál inkább hatásos módszert, keress időpont egyeztetésért.

Egy alkalom 60 perc / 15.000 Ft. Azután minden megkezdett 10 perc 2.500 Ft.

Keresd fel PSYCH-K® -ről szóló weboldalamat, ahol bővebb tartalmat találsz a módszerről!

https://kulcsalelekhez.hu/

Szeretettel javaslom megtekintésre ezt a pár perces kisfilmet, amiben a híres Dr. Bruce Lipton az epigenetika szakértője és e módszer lelkes használója, arról beszél, hogy PSYCH-K® által csodálatos életet teremtett: 

https://www.youtube.com/watch?v=KmCBO-Cy1is&t= 2s

Ebben a rövidfilmben a PSYCH-K® megalkotója, Rob Williams és Bruce Lipton elmondják, hogyan találtak egymásra:

https://www.youtube.com/watch?v=Q7cEwAGWN0Q&t=2031s