Alkalmak, árak, lemondás, spirituális workshop

Következő csoportmunka helyszíne: Debrecen Káka-Ház Egészségközpont Piac u. 71. 2023. 12. 02. 14:00

Javaslom, hogy a legközelebbi csoportos alkalomig válaszd a négyszemközti lehetőséget, egyeztess időpontot! GÖRGESS LEJJEBB itt a Nyitó oldalon JELENTKEZÉSI LAPÉRT ÉS TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT!

 

További csoportos állítások időpontjai:

2024.

Január 6. szombat 14 óra

Február 10. szombat 14 óra

 

Egyéni állítás, illetve egyéb négyszemközti konzultációk, Holistic Pulsing, Access kezelések, PSYCH-K® facilitálás:

Keddi és szerdai napokon.

Időpont-egyeztetés:
csomazsuzsannaeva@gmail.com
+36 30 498 13 96

Árak/Hozzájárulás:

Saját állítást kérőknek csoportban / egyénileg: 20.000 Ft
Segítő résztvevőknek ( kizárólag csoportban ): 5.000 Ft

Lemondás:

A közös időnknek értéke van, nem ára.

Az időpontot állítás, konzultáció vagy kezelés előtt minimum 24 órával lehet kötelezettség nélkül lemondani. Amennyiben tárgynapon történik meg, vagy a kezdés előtt 24 órán belül, akkor a hozzájárulás 50%-át a következő alkalommal meg kell téríteni.

Ha lemondás nélkül nem jelensz meg, a hozzájárulás teljes összegével tartozol. Ha megjelensz, és az állítás igénybevétele előtt távozol a csoportból, a hozzájárulás teljes összegével tartozol.

A jelentkezésedet fontosnak tartom, és komolyan veszem. Kérlek, te is kezeld így!

 

 

WORKSHOP

5 Alkalmas személyiségfejlesztő tréning OH terápiás kártyákkal kéthetente 5 kedd

Személyiségünk fejlődésének alapja az önismeret. Ebben nyújtanak nagy segítséget az OH terápiás kártyák. A képek által megnyílik előttünk saját világunk, a tudattalanunk kapuja. Elindulunk egy belső utazásra, felfedezzük, mennyi csoda rejlik bennünk. A képekkel való önmunka elvisz a bennünk lévő megoldáshoz.

1. Március 28. – A bennünk élő gyermek
2. Április 11. – Párkapcsolataink
3. Április 25. – Feszültségkezelés és megküzdési képesség
4. Május 9. – Trauma és gyógyulás
5. Május 23. – Belső világ és az életem feletti hatóerőm
A programok külön-külön is teljes értékűek, de érdemes mind az 5 alkalomra elköteleződni.
Maximált létszám 6 fő, minimum 3 jelentkezővel indulunk.
A programok helyszíne: VarázsTerem DEBRECEN Egyetem sugárút 44.

Jelentkezési HATÁRIDŐ: Március 26.

A részvétel 25.000 Ft előleg befizetésével biztosítható.
Ár: 10.000 Ft/alkalom
Az öt alkalom egyben befizetve 46.000 Ft.

WORKSHOP

VÁLTOZTASD MEG A NÉZŐPONTODAT, HOGY MEGVÁLTOZZON AZ ÉLETED!

Szervezés alatt

Gyakorlatorientált spirituális workshop

Kezdés 11 óra, befejezés 18 óra.

Ugye csodálatos lenne, ha megváltoztatnád a hiedelmeidet, a nézőpontodat, a hozzáállásod, és ezáltal jó irányba változna a lelkiállapotod, az életed, az egészséged?

Ugye nagyszerű lenne, ha áttörnéd korlátaidat?

Ugye fantasztikus lenne, ha megszabadulnál az aggódástól, a szorongástól, a stressztől és a depressziótól, ha olyanná formálnád életed, amilyennek álmodban látod?

Hát nem lenne csodálatos, ha megszületne benned a megbocsájtás és a lelki béke? Ha tudatosan működnél, és nem a tudattalan erők működtetnék az életedet? Ugye milyen csodálatos lenne, ha elkezdenéd látni, és élvezni a változásokat az életedben? Ha csatlakoznál a Szentlélek erejéhez, ha belemerülnél a téged körülvevő intelligens energia mezőbe?

Ugye milyen nagyszerű lenne, ha megtanulnál néhány egyszerű gyakorlatot, hogy közelebb kerülj harmonikus önmagadhoz, és a vágyott állapotaidhoz?

Hát nem lenne fantasztikus, ha elfogadnád végre azt a bőséget, csodát, boldogságot, teljességet, amit Isten neked szánt?

Hát nem lenne káprázatos, ha eljutnál a kvantumpillanatba, amikor tiszta tudatossággal ismernéd fel és elfogadnád, hogy te vagy életed felelőse és teremtője? Ugye csodálatos lenne, ha sikerülne túllépni jelenlegi önmagadon és elkezdeni egy új jövőt teremteni magadnak? Ugye milyen fantasztikus lenne, ha megtanulnád a figyelmedet, a testedet, a fókuszodat és az energiádat befelé irányítani, és új sorsod tervezni magadnak?

Ugye bámulatos lenne, ha elengednéd az attól való félelmet, hogy ismeretlen és új tapasztalat lépjen az életedbe? És ha elvonnád az energiádat az életed azon területeiről, amik nem mozdulnak, és felépítenéd saját energiameződet? Ugye élvezetes lenne, ha képes lennél lecsendesíti az elmédet, és gondolataidat elterelni a külső valóságról? Ugye milyen nagyszerű lenne, ha a belső világodat képes lennél összeszedetten megélni, hogy azt a csodálatos életet teremthesd meg magadnak, amire mindig is vágytál? Ugye milyen csodálatos lenne, ha az agyad és a szíved egységesebben kezdene működni, és ennek segítségével életre tudnád kelteni álmaidat? Ha képes lennél kapcsolódni a lehetőségek kvantummezéhez? Ha képes lennél ellazulni annyira, hogy biztonságban érezd magad, és csodák, és lehetőségek jelennének meg az életedben?

Ezen a workshopon megtanulhatsz néhány egyszerű gyakorlatot, melyek hozzásegítenek, hogy megéld spirituális valóságodat, a Szentlélek erejét, melyben „élünk, mozgunk és vagyunk”, s ami betölt bennünket, ha kinyitjuk a szívünket előtte. Amely által életünk kiteljesedhet.

Ha felkeltette érdeklődésedet jelentkezz az alábbi címen vagy telefonszámon:

06 30 498 1396        csomazsuzsannaeva@gmail.com