Alkalmak, árak, lemondás, spirituális workshop

Legközelebbi csoportos állítás 2021. 12. 04. 14:00

Javaslom, hogy a legközelebbi csoportos alkalomig válaszd a négyszemközti lehetőséget, egyeztess időpontot!

Helyszín: KÁKA Ház DEBRECEN Piac u. 71.

További csoportos állítások időpontjai:

2021. December 4. szombat 14 óra

2022. Január 8. szombat 14 óra

Egyéni állítás, (illetve egyéb négyszemközti konzultációk, PSYCH-K® facilitálás, Acces kezelések):

Keddi és szerdai napokon.

Időpont-egyeztetés:
csomazsuzsannaeva@gmail.com
+36 30 498 13 96

Árak/Hozzájárulás:

Saját állítást kérőknek csoportban / egyénileg: 12.000 Ft
Saját állítást kérő visszatérő klienseknek kedvezménnyel: 10.000 Ft
Segítő résztvevőknek ( kizárólag csoportban ): 3.000 Ft

Lemondás:

A jelentkezésedet fontosnak tartom és komolyan veszem. Kérlek, te is kezeld így! Lekötök számodra egy helyet a csoportban, vagy a konzultációs napomon. Költségeim vannak, és ezt azért vállalom, hogy tudjalak támogatni célodban. Ha nem jelensz meg, vagy a késői visszalépéssel, más résztvevőktől veszed el a lehetőséget. Gondold át kérlek, amit olvastál!

Az időpontot saját állítást igénylőknek az állítás előtt 24 órával még kötelezettség nélkül lehet lemondani, amennyiben tárgynapon vagy a kezdés előtt 24 órán belül történik meg, akkor a hozzájárulás 50%-át a következő alkalommal meg kell téríteni.

 

WORKSHOP szervezés alatt 

VÁLTOZTASD MEG A NÉZŐPONTODAT, HOGY MEGVÁLTOZZON AZ ÉLETED!

Gyakorlatorientált spirituális workshop

Kezdés 11 óra, befejezés 18 óra.

Ugye csodálatos lenne, ha megváltoztatnád a hiedelmeidet, a nézőpontodat, a hozzáállásod, és ezáltal jó irányba változna a lelkiállapotod, az életed, az egészséged?

Ugye nagyszerű lenne, ha áttörnéd korlátaidat?

Ugye fantasztikus lenne, ha megszabadulnál az aggódástól, a szorongástól, a stressztől és a depressziótól, ha olyanná formálnád életed, amilyennek álmodban látod?

Hát nem lenne csodálatos, ha megszületne benned a megbocsájtás és a lelki béke? Ha tudatosan működnél, és nem a tudattalan erők működtetnék az életedet? Ugye milyen csodálatos lenne, ha elkezdenéd látni, és élvezni a változásokat az életedben? Ha csatlakoznál a Szentlélek erejéhez, ha belemerülnél a téged körülvevő intelligens energia mezőbe?

Ugye milyen nagyszerű lenne, ha megtanulnál néhány egyszerű gyakorlatot, hogy közelebb kerülj harmonikus önmagadhoz, és a vágyott állapotaidhoz?

Hát nem lenne fantasztikus, ha elfogadnád végre azt a bőséget, csodát, boldogságot, teljességet, amit Isten neked szánt?

Hát nem lenne káprázatos, ha eljutnál a kvantumpillanatba, amikor tiszta tudatossággal ismernéd fel és elfogadnád, hogy te vagy életed felelőse és teremtője? Ugye csodálatos lenne, ha sikerülne túllépni jelenlegi önmagadon és elkezdeni egy új jövőt teremteni magadnak? Ugye milyen fantasztikus lenne, ha megtanulnád a figyelmedet, a testedet, a fókuszodat és az energiádat befelé irányítani, és új sorsod tervezni magadnak?

Ugye bámulatos lenne, ha elengednéd az attól való félelmet, hogy ismeretlen és új tapasztalat lépjen az életedbe? És ha elvonnád az energiádat az életed azon területeiről, amik nem mozdulnak, és felépítenéd saját energiameződet? Ugye élvezetes lenne, ha képes lennél lecsendesíti az elmédet, és gondolataidat elterelni a külső valóságról? Ugye milyen nagyszerű lenne, ha a belső világodat képes lennél összeszedetten megélni, hogy azt a csodálatos életet teremthesd meg magadnak, amire mindig is vágytál? Ugye milyen csodálatos lenne, ha az agyad és a szíved egységesebben kezdene működni, és ennek segítségével életre tudnád kelteni álmaidat? Ha képes lennél kapcsolódni a lehetőségek kvantummezéhez? Ha képes lennél ellazulni annyira, hogy biztonságban érezd magad, és csodák, és lehetőségek jelennének meg az életedben?

Ezen a workshopon megtanulhatsz néhány egyszerű gyakorlatot, melyek hozzásegítenek, hogy megéld spirituális valóságodat, a Szentlélek erejét, melyben „élünk, mozgunk és vagyunk”, s ami betölt bennünket, ha kinyitjuk a szívünket előtte. Amely által életünk kiteljesedhet.

Ha felkeltette érdeklődésedet jelentkezz az alábbi címen vagy telefonszámon:

06 30 498 1396        csomazsuzsannaeva@gmail.com 

Jelentkezési határidő: 

Jelentkezési feltétel:

Koránkelő ár:

Utolsó napok ár: