Gyakran Ismételt Kérdések

Miért kell jelentkezési lapot kitöltenem?
Ez azért hasznos, mert amíg elgondolkodsz azon, mi is volt a családi krónikában, addig fel is készülsz lélekben a családállításra. S amíg olvasom mindazt, amit megosztasz velem, addig én magam is ráhangolódok, a családod energiamezejére. Mindketten fókuszáltabban ülünk le egymás mellé. Nem utolsó sorban pedig, lényegesen kevesebb kérdésben fogunk a csoporttagok előtt egyeztetni.

Milyen ruhát érdemes viselni a családállítás során?
Öltözeted legyen kényelmes, mert az élmények teljes megtapasztalásához néha szükséges a talajra ülni vagy feküdni. Jó ha hozol magaddal egy kardigánt vagy kendőt, hogy véletlenül se fázz. Lapostalpú cipő vagy vastag zokni viselése ajánlott, mert ebben leszel stabil a talajon. 

Mi történik, ha késve érkezem?
A program időben kezdődik. Ha elkésel, lemaradsz a ráhangolódásról, így ezt önálló feladatként tudod elvégezni. Érkezz pontosan, és maradj a program végéig! Tiszteld meg a csoport többi tagját azzal, hogy munkájukat végig segíted jelenléteddel! 

Étel, ital fogyasztásáról nekem kell gondoskodnom?
Jó, ha hozol magaddal innivalót és némi harapnivalót, hogy ha megszomjazol, megéhezel, ne érezd magad kényelmetlenül.

Mennyi időt vesz igénybe a foglalkozás?
A családállítás csoportban általában több órát vesz igénybe, eltarthat akár 21 óráig is. Ezt az időt szenteld magadra, és ha teheted, ne szervezz más programot aznapra. A megtapasztaltak feldolgozásához szükséged lesz időre és nyugalomra. A beépüléshez remek lehetőség a lelki igénybevétel után egy kiadós alvás.
Az egyéni állítás ideje maximum másfél óra.

Mi történik, ha a jelentkezési lapot nem küldöm vissza az alkalom előtt legalább egy héttel?
Ha a jelentkezési lapod nem érkezik meg időben, az azt jelenti, hogy lemondtál a közös munkáról, és átadod másnak a helyet. Erre az időpontra résztvevőként tudsz jelentkezni. Saját témád állítására kérlek, válassz egy későbbi időpontot!