Gyakran Ismételt Kérdések

Miért kell jelentkezési lapot kitöltenem?
Ez azért hasznos, mert amíg elgondolkodsz azon, mi is van a családi krónikában, addig fel is készülsz lélekben a családállításra. S amíg olvasom mindazt, amit megosztasz velem, addig én magam is ráhangolódok, a családod energiamezejére. Mindketten fókuszáltabban ülünk le egymás mellé. Nem utolsó sorban pedig, lényegesen kevesebb kérdésben fogunk a csoporttagok előtt egyeztetni, így időt nyerünk.

Mennyibe kerül és hogyan lehet lemondani?

Saját állítást kérőknek csoportban / egyénileg: 20.000 Ft
Saját állítást kérőként ha szeptember október hónapban hozol magaddal 1 fő segítőt, 10 % kedvezmény illet meg.
Segítő résztvevőknek ( kizárólag csoportban ): 5.000 Ft

A jelentkezésedet fontosnak tartom és komolyan veszem. Kérlek, te is kezeld így! Lekötök számodra egy helyet a csoportban, vagy a konzultációs napomon. Költségeim vannak, hogy tudjalak támogatni célodban, másrészt, ha nem jelensz meg vagy a késői visszalépéssel más résztvevőktől veszed el a lehetőséget.

Az időpontot saját állítást vagy egyéb konzultációt, kezelést igénylőknek az állítás előtt 24 órával lehet kötelezettség nélkül lemondani, amennyiben tárgynapon történik meg, vagy a kezdés előtt 24 órán belül , akkor az hozzájárulás 50%-át a következő alkalommal meg kell téríteni. Ha nem jelensz meg, a következő alkalommal a teljes árat meg kell téríteni. Ha megjelensz, de az állítás igénybevétele előtt távozol a csoportból, a hozzájárulás teljes összegével tartozol.

Milyen ruhát érdemes viselni a családállítás során?
Öltözeted legyen kényelmes, mert az élmények teljes megtapasztalásához néha szükséges a talajra ülni vagy feküdni. Jó ha hozol magaddal egy kardigánt vagy kendőt, hogy véletlenül se fázz. Lapos talpú cipő vagy vastag zokni viselése ajánlott, mert ebben leszel stabil a talajon. 

Mi történik, ha késve érkezem?
A program időben kezdődik.

Ha elkésel, lemaradsz a ráhangolódásról, így ezt önálló feladatként tudod elvégezni. Előfordulhat, hogy az első állítás ideje alatt sem tudsz csatlakozni.

Érkezz pontosan, és maradj a program végéig! Tiszteld meg a csoport többi tagját azzal, hogy munkájukat a program elejétől a végéig segíted jelenléteddel! 

Étel, ital fogyasztásáról nekem kell gondoskodnom?
Jó, ha hozol magaddal innivalót és némi harapnivalót, hogy ha megszomjazol, megéhezel, ne érezd magad kényelmetlenül.

Mennyi időt vesz igénybe a foglalkozás?
A családállítás csoportban általában több órát vesz igénybe, eltarthat akár 20-21 óráig is. Ezt az időt szenteld magadra, és ne szervezz más programot aznapra! A megtapasztaltak feldolgozásához szükséged lesz időre és nyugalomra. A beépüléshez remek lehetőség a lelki igénybevétel után egy kiadós alvás.
Az egyéni állítás ideje maximum másfél óra.

Mi történik, ha a jelentkezési lapot nem küldöm vissza az alkalom előtt legalább 72 órával?
Ha a jelentkezési lapod nem érkezik meg időben, az azt jelenti, hogy lemondtál a közös munkáról, és átadod másnak a helyet. Erre az időpontra résztvevőként tudsz jelentkezni. Saját témád állítására kérlek, válassz egy későbbi időpontot!